zhvilimi i web-it

profesion bashkohor

Pa dyshim se nuk ka vend ne jeten tone pa pas program qofte ne kompjutera, telefona, makina, vetura, etj . Keshtu qe nese doni te hyni ne boten e sotme , ejani ne fushen e teknologjise .

Teknologji
zhvilimi i web-it

profesioni i sotme

web zhvillues

 ne qofte se po kerkoni profesion me te cilen mund te punoni gjithkund pa kufizime , pas nonstrifikime jashte shtetit, Atehere ejani ne fushen e teknologjise se eshte gjuhe botrore .

Teknologji
profesioni i sotme

A i keni parë projektet e mia ?

Ne vijim do gjeni disa nga projektet e realizuara me teknologji te llojllojshme dhe gjuhe programuese te ndryshme.

Maqraa

Maqraa

Clientwww.midade.com
DateNov 2015

Webfaqe per te mesuar leximin dhe mesimin e Kuranit permes internetit duke perdor Twilio API Service.

Online Academy

Online Academy

Clientwww.midade.com
DateNov 2015

Online Academy per t'i mesuar studentet shkense islame permes internetit nga hoxhallaret e akredituar ne Arabi Saudi.

Aljazeera Press

Aljazeera Press

ClientArt4muslim
DateNov 2015

webfaqe per lajme.

Gubden

Gubden

ClientArt4muslim
DateNov 2015

faqja eshte librari islame ne rusisht . Ajo permban Audio, Video, Libra, etj.

Donate Gate

Donate Gate

Clientmidade
DateNov 2015

Faqja eshte sistem comercial per blerjen dhe shitjen e e aksioneve.

Islamic Center

Islamic Center

ClientArt4muslim
DateNov 2015

Islamic Center ne Kanade. Faqja esht ne tre gjuhe , Anglisht, Frengjisht, Arabisht.

Mosshaf

Mosshaf

ClientCairoServer
DateNov 2015

faqe permban kuranin, komentime, Audio me shume gjuhte te ndryshme .

Patundeshmeria

Patundeshmeria

ClientCairoServer
DateNov 2015

faqe per patundeshmeri perfshire blerje dhe shitje , etj.

 • Maqraa

  Maqraa

 • Online Academy

  Online Academy

 • Aljazeera Press

  Aljazeera Press

 • Gubden

  Gubden

 • Donate Gate

  Donate Gate

 • Islamic Center

  Islamic Center

 • Mosshaf

  Mosshaf

 • Patundeshmeria

  Patundeshmeria

Kush Jam Unë

Unë jam nje web zhvillues me pervoje, momentalisht duke bashkpunuar me shumë kompani me kontrata afat shkurte & afatgjatë..

team 1

Analist Sistemi

Analist Sistemi

Unë mund të analizuar sistemet për të lehtësuar procesin e zhvillimit, të kursyer kohë, plotësojmë kërkesat me mënyrën më të mirë.

team 1

Web Zhvillues

Web Zhvillues

Unë kam zhvilluar shumë faqe te internetit me teknologjitë e ndryshme në gjuhë të ndryshme.

team 1

Instruktor

Instruktor

Unë jap kurse me mënyra praktike jo vetëm teorike.

Rreth Nesh

Unë jam një web zhvillues me teknologjitë e mëposhtme

Aftësitë

 • PHP, MySQL, OOP, MVC, Laravel, CodeIgniter

 • Html & Css

 • jQuery

 • Lecturer

 • Google, Twitter, Twilio, WizIQ API Services

 • SMS Gateways

 • CMS like Wordpress, Joomla

 • AngularJS, Meteor

Nëse jeni të interesuar te mësoni zhvillimin e webfaqeve, se si të ndërtoni web-faqen tuaj / sistem ose per të testuar sistemin tuaj teknikisht, atëherë ju jeni në adresen e duhur.

Porosit tani

Çfarë thonë Klientët?

Përshtypjet e klientëve tanë të cilët vijnë nga vende të ndryshme..

"je suis un développeur discipliné dans les délais, bon collaborateur, bien organisé dans mon travail et j'utilise des frameworks pour mieux vous servir, mes prix ne sont pas chères ni le contraire et je vous offre un excellent support technique par e-mail ou par des réseaux sociaux et outils de communication (Watsapp, Viber, Telegram, Skype etc..)."

Omar Elmehdi Omar Elmehdi Client

"he is so committed to deadlines, very cooperative, he is organized and working with frameworks , his support is fast through many ways like email and chat programs . His prices are NOT cheap but reasonable."

eDialogue eDialogue Client

"Ne kursin e programimit te gjitha gjerat behen te kuptueshme me nje profesor si Khaled ligjeratat dhe praktika ne kurs jan te mrekullueshme .Ne detyrat e shtepis jam i gezuar me diturin qe kam mesuar per programimin.Jam i gezuar qe kam nje Profesor si Khaled te faleminderit per diturin qe me jep mbi programimin. ."

Amar Beka Amar Beka Student

Behu nje nga klientët tanë, kënaqu me shërbimet tona, duke perfituar mbështetje të dobishme teknike dhe njohuri nga përvoja e jonë e thellë, nëse dëshironi që t'i përmbushni planet e juaja jetesore.

Kurset

Kurse shumë të fokusuar dhe praktike në zhvillimin e webfaqeve.

HTML

 • HTML4& HTML5
 • 50 €
 • 1 muaj nga 2 here ne jave
Bashkohu

PHP

 • PHP & MySQL
 • 60 €
 • 3 muaj nga 2 here ne jave
Bashkohu

jQuery

 • jQuery & JavaScript
 • 50 €
 • 1 muaj nga 2 here ne jave
Bashkohu

Ne kemi plane të ndryshme dhe emërimet që i përshtaten të gjithëve.

Kontakt

Newsletter

Shkruaje emajlin tend qe t'i dergojme juve kurset dhe lajmet tona.

Kontakt

Ju mund të na kontaktoni nga shumë mënyra nga ora 8:00 deri në 20:00.

Miresevini

te lutem fut emrin tuaj.
te lutem fut emajlin tuaj.
te lutem fut mesazhin tuaj.

33 Mbretëreshe Teuta, Kati III, Mitrovice, Kosovo

sun.stronghold@gmail.com

+377-45-543-961

+212-60-1195460