خبر تجريبي أول

خبر تجريبي أول

خبر تجريبي أول خبر تجريبي أول خبر تجريبي أول خبر تجريبي أول  ي أول خبر تجريبي أول ي أول خبر تجريبي أول ي أول خبر تجريبي أول ي أول خبر تجريبي أول ي أول خبر تجريبي أول ي أول خبر....

lexo me shume
خبر تجريبي أول

مؤتمر تربوي عن الأسر

مؤتمر تربوي عن الأسر مؤتمر تربوي عن الأسر مؤتمر تربوي عن الأسر مؤتمر تربوي عن الأسر مؤتمر تربوي عن الأسر مؤتمر تربوي عن الأسر مؤتمر تربوي عن الأسر مؤتمر تربوي عن الأسر مؤتمر تربوي عن الأسر مؤتمر تربوي عن الأسر مؤتمر تربوي عن الأسر مؤتمر تربوي عن الأس....

lexo me shume
مؤتمر تربوي عن الأسر

خبر عن أخبار الرابطة

خبر عن أخبار الرابطة خبر عن أخبار الرابطة خبر عن أخبار الرابطة خبر عن أخبار الرابطة خبر عن أخبار الرابطة خبر عن أخبار الرابطة خبر عن أخبار الرابطة خبر عن أخبار الرابطة خبر عن أخبار الرابطة خبر عن أخبار الرابطة خبر عن أخبار الرابطة خبر عن أخبار الرابط....

lexo me shume
خبر عن أخبار الرابطة

خبر عن أخبار الرابطة معاد للمرة الثانية

خبر عن أخبار الرابطة معاد للمرة الثانية خبر عن أخبار الرابطة معاد للمرة الثانية خبر عن أخبار الرابطة معاد للمرة الثانية خبر عن أخبار الرابطة معاد للمرة الثانية خبر عن أخبار الرابطة معاد للمرة الثانية خبر عن أخبار الرابطة معاد للمرة الثانية خبر عن أخب....

lexo me shume
خبر عن أخبار الرابطة معاد للمرة الثانية

خبر رابطي ثالث

هنا عنوان الخبر خبر رابطي خبر رابطي خبر رابطي خبر رابطي خبر رابطي خبر رابطي خبر رابطي خبر رابطي خبر رابطي خبر رابطي خبر رابطي خبر رابطي خبر رابطي خبر رابطي خبر رابطي خبر....

lexo me shume
خبر رابطي ثالث

A i keni parë projektet e mia ?

Ja disa nga projektet e mia te cilat jane bere ne teknologjite e llojllojshme dhe gjuhe te ndryshme.

موقع مقرأة المدينة

موقع مقرأة المدينة

Clientإدارة المسجد النبوي
DateJul 2015
Linkhttp://www.quranschool.org.sa/

موقع مقرأة المدينة موقع مقرأة المدينة موقع مقرأة المدينة موقع مقرأة المدينة موقع مقرأة المدينة موقع مقرأة المدينة موقع مقرأة المدينة موقع مقرأة المدينة موقع مقرأة المدينة موقع مقرأة المدينة موقع مقرأة المدينة .

مشروع تجارة البط

مشروع تجارة البط

Clientbnbn
DateNov 2015
Linkhttp://localhost/teknologji/public/admin/tegara/

تجارة تجارة تجارة تجارة تجارة تجارة .

مشروع دعوة

مشروع دعوة

Clientإدارة الحجاز
DateNov 2015
Linkhttp://devapp.space/cp/test3.php

مشروع دعوة مشروع دعوة مشروع دعوة مشروع دعوة مشروع دعوة مشروع دعوة مشروع دعوة مشروع دعوة مشروع دعوة مشروع دعوة مشروع دعوة مشروع دعوة مشروع دعوة مشروع دعوة مشروع دعوة مشروع دعوة مشروع دعوة مشروع دعوة مشروع دعوة مشروع دعوة مشروع دعوة مشروع دعوة مشروع دعوة مشروع دعوة .

مشروع دعوة 2

مشروع دعوة 2

Clientإدارة الحجاز
DateNov 2015
Linkhttp://devapp.space/cp/test2.php

مشروع دعوة م22شروع دعوة مشروع دعوة مشروع دعوة مشروع دعوة مشروع دعوة مشروع دعوة مشروع دعوة مشروع دعوة مشروع دعوة مشروع دعوة مشروع دعوة مشروع دعوة ر2222.

 • موقع مقرأة المدينة

  موقع مقرأة المدينة

  Thumbnail caption...

 • مشروع تجارة البط

  مشروع تجارة البط

  Thumbnail caption...

 • مشروع دعوة

  مشروع دعوة

  Thumbnail caption...

 • مشروع دعوة 2

  مشروع دعوة 2

  Thumbnail caption...

Kush Jam Unë

Unë jam web zhvillues me pervoje, po punoj me shumë kompani për kontratat e shkurtër dhe afat-gjatë .

team 1

Analist Sistemi

Analist Sistemi

Unë mund të analizuar sistemet për të lehtësuar procesin e zhvillimit, të kursyer kohë, plotësojmë kërkesat me mënyrën më të mirë.

team 1

Web Zhvillues

Web Zhvillues

Unë kam zhvilluar shumë faqe te internetit me teknologjitë e ndryshme në gjuhë të ndryshme.

team 1

Instruktor

Instruktor

Unë jap kurse me mënyra praktike jo vetëm teorike.

Rreth Nesh

Unë jam një web zhvillues me teknologjitë e mëposhtme

Aftësitë

 • PHP, MySQL, OOP, MVC, Laravel, CodeIgniter

 • Html & Css

 • jQuery

 • Lecturer

 • Google, Twitter, Twilio, WizIQ API Services

 • SMS Gateways

 • CMS like Wordpress, Joomla

 • AngularJS, Meteor

Në qoftë se ju doni të mësoni zhvillimin e webfaqeve, të ndërtuar faqen tuaj te internetit / sistem ose të testuar sistemin tuaj teknikisht, atëherë ju jeni në vendin e duhur

Porosit tani

Çfarë thonë Klientët?

Përshtypjet e klientëve tanë të cilët janë të vendosur në vende të ndryshme.

"هذا محتوى شهادة هذا محتوى شهادة هذا محتوى شهادة هذا محتوى شهادة هذا محتوى شهادة هذا محتوى شهادة هذا محتوى شهادة ."

خالد بيه خالد بيه klient

"this is testimony from khaled beh."

kahled kahled klient

"this is testimony from eDialogue."

eDialogue eDialogue klient

Ji një nga klientët tanë, Kënqu me shërbimet tona, mbështetje të dobishme dhe përvojën tonë të thellë për të përmbushur planet tuaja

Kurset

Kurse shumë të fokusuar dhe praktike në zhvillimin e webfaqeve.

HTML

 • 30 €
 • html4 & css5
Bashkohu

PHP

 • 45 €
 • php and mysql
Bashkohu

Ne kemi plane të ndryshme dhe emërimet që i përshtaten të gjithëve.

Kontakt

Newsletter

Shkruaje emajlin tend qe t'i dergojme juve kurset dhe lajmet tona.

Kontakt

Ju mund të na kontaktoni nga shumë mënyra nga ora 8:00 deri në 20:00.

Miresevini

te lutem fut emrin tuaj.
te lutem fut emajlin tuaj.
te lutem fut mesazhin tuaj.

33 Mbretëreshe Teuta, Kati III, Mitrovice, Kosovo

sun.stronghold@gmail.com

+386-49-586-464

+377-45-543-961

+212-60-1195460